3 ARALIK ULUSLARARASI ENGELLİLER GÜNÜ TOPLANTISI DÜZENLENDİ
03 Aralık 2018

3 ARALIK ULUSLARARASI ENGELLİLER GÜNÜ TOPLANTISI DÜZENLENDİ

30.11.2018 tarihinde hastanemiz konferans salonunda ‘’3 ARALIK ULUSLARARASI ENGELLİLER GÜNÜ’’ vesilesi ile kurumumuzda çalışan engelli personellerimize hastane idaremiz tarafından toplantı düzenlendi.

Her bireyin engelli adayı olarak yaşadığımız hayatımızda şüphesiz engelli personellerimizin hayatlarını kolaylaştırmanın değeri ve önemine değinilen toplantımızda hastanemiz sosyal çalışmacısı Hacer ŞEN tarafından sunum gerçekleştirildi.

Başhekimimiz Sayın Doç.Dr. Murat ŞAHİN yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

‘’ Ülkemizde nüfusun yaklaşık 8,5 milyonunu engellilerin oluşturduğu düşünüldüğünde, engelli haklarının, kazanımları ve yaşam standartlarının geliştirilmesinin öneminin ortaya çıktığını, doğru ve kalıcı çözümler üretmek, mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba göstermek, toplum olarak en önemli sorumluluklarımızdan biridir.

Engelli vatandaşlarımızın da aramızda olacağı engelsiz bir dünya ile bu konudaki bilinç ve hassasiyetin daha da artması ümidiyle tüm engelli personellerimiz ve vatandaşlarımızın Dünya Engeliler Gününü kutlar, kendilerine sağlık ve mutluluklarla beraber, nice engelsiz günler temenni ederim.’’ dedi.

Personellerimizin görüş, istek ve temennilerinin ardından toplantı sona erdi.