Hastane yöneticilerimiz,deprem bölgesinden dönen ekibe teşekkür etti.
17 Şubat 2023

Hastane yöneticilerimiz,deprem bölgesinden dönen ekibe teşekkür etti.Başhekimimiz Dr.Öğr.Üyesi Volkan TAŞOVA, Başhekim Yardımcımız Dr.Öğr.Üyesi Hüseyin Evren EREN,Uzm.Dr.Şafak Öner GÜLPINAR ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Zeliha ÜRKMEZ,Müdür Yardımcılarımız Zülfiye ÖZARSLAN,Nihal SOYDAŞ deprem bölgesinden dönen UMKE ve beraberlerindeki ekibi karşılayarak hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Başhekimimiz Dr.Öğr.Üyesi Volkan TAŞOVA, "Yaşanan ve hepimiz derinden üzen deprem felaketindeki kardeşlerimizin yaralarına merhem olmak üzere sağlık personeli arkadaşlarımız deprem bölgesine yardıma gittiler. Gönüllü olarak yardıma koşan çalışma arkadaşlarımız, işini gücünü, sevdiklerini bırakarak gittiler. Oradaki zor şartlarda yemediler, yıkanmadılar yaraları sarmaya çalıştılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz” dedi.