Hastanemiz envanterine yeni tıbbi cihazlar kazandırıldı.
15 Aralık 2021

Hastanemiz envanterine yeni tıbbi cihazlar kazandırıldı.Görüntülü cerrahide çok işlevli olarak kullanılan dijital C kollu skopi sayısı 2'ten 3'e yükseldi.Başhekimimiz Dr.Öğrt.Üyesi Volkan TAŞOVA, hastanenin ihtiyacı olan yeni tıbbi cihazların hastane envanterine kazandırılması ile ilgili bilgiler vererek, "Son tıbbi cihaz alımı ile birlikte, ameliyathaneler için olmazsa olmaz olan ve günlük görüntülü cerrahide çok işlevli olarak kullanılan yeni bir C kollu skopi (röntgen) cihazı kazandırdık. Normal röntgen cihazı ile yapılabilen her türlü radyolojik görüntünün daha yüksek kalitede ve daha düşük radyasyonla görüntü alınmasını, alınan görüntülerin bilgisayar ortamında saklanmasını ve çoğaltılması sağlayan C kollu skopi sayısı 2'ten 3'e yükseldi. Yeni alınan cihazı kullanmaya başladık. Bu cihazların hastanemize kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Amasyamıza için hayırlı olsun" dedi.