HASTANEMİZDE ROBOTİK CERRAHİYE İLK ADIM
18 Aralık 2019

Hastanemizde Manuel Robotik El Aleti Laparoskopik Cerrahi Yöntemle Ameliyat Olacak Hastalarımızın Hizmetine Sunuldu. Başhekimimiz Doç.Dr. Seyhan YILMAZ Yaptığı Açıklamada; ‘’Manuel Robotik Cerrahide Kullanılmakta Olan Cihaz Kapalı (Laparoskopik) Ameliyatlarda Açık Ameliyatlara Göre, Hekime ve Hastaya Birçok Avantaj Sunan Bir Yöntemdir. Ameliyatlar, 1 Santimetre Büyüklüğünde Açılan Kesilerden Girilerek Yapılmaktadır. Robotik Metotla Yapılan Operasyonlarla Hastanın Çok Kısa Sürede Taburcu Olması Sağlanırken, Oluşabilecek Kozmetik Sorunların da Önüne Geçilebilmektedir. Elin Ulaşamadığı Manevraların Gerçekleştirilmesini Sağlayabilen Yöntemin Bu Açıdan da Ciddi Bir İşlevi Var. Hastanemizde Birçok Branşta Laparoskopik (Kapalı) Ameliyatlar Başarı ile gerçekleştirilmektedir. Robotik Cerrahi Yöntemi ile Başarı Sayımızı Katlayarak Hastalarımızın Hizmetine Sunmaya Devam Edeceğiz.’’ Dedi.

Kamuoyuna Duyurulur