TIBBİ ONKOLOJİ POLİKLİNİĞİMİZ HASTA KABULÜNE BAŞLADI
13 Aralık 2019

Tıbbi Onkoloji Uzmanımız Uzm. Dr. Ender DOĞAN Hastanemizde göreve başladı. Başhekimimiz Doç.Dr. Seyhan YILMAZ yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

‘’İlimizde uzun yıllardır eksikliği hissedilen bir branş olan tıbbi onkoloji branşı ilimizde ilk kez hizmet vermeye başladı. İlimizde ve ilçelerimizde ikamet eden hastalarımız yıllardır kanser tedavisi ve tedavinin planlanması için başka illere ve hastanelere gitmek zorunda kalıyorlardı.

Kanser hastalarının vücut dirençleri düşük olduğu için büyük sıkıntılar yaşanıyordu, bundan sonra tedavi planlaması, kemoterapi planlaması, yatışlı takipleri, artık hastanemizde yapılabilecek.Yoğun bir şekilde yeni branşların da ilimize kazandırılması için çalışıyoruz.

Hekimimize hoş geldiniz dileklerimi ileterek ilimize, hastalarımıza ve hastanemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.’’ Dedi.