BAŞHEKİMLİK DEVİR TESLİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
27 Kasım 2019

Hastanemiz Başhekimliği ‘ne Atanan Kalp Ve Damar Cerrahi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Seyhan YILMAZ İle Başhekim Vekili Uzm. Dr. Ercan KAYIŞ Başhekimlik Makamında Düzenlenen İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öner NERGİZ, Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Cafer POLAT, Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Ahmet GÖKYAR, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Özgür DALKIRAN, Acil İlaç ve Tıbbi Hizmetler Başkanı Dr. Yusuf SARI, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Zeki ÇİFTÇİ, Başkan Yardımcılarımız, Başhekim Yardımcılarımız ve Müdürlerimizin Katıldığı Bir Törenle Devir Teslimi Gerçekleştirdiler.

Devir Teslim Törenine Konuşma Yapan İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öner NERGİZ Şu İfadelere Yer Verdi;

‘’Bir Süredir Başhekim Vekilliği Görevini Başarı İle Sürdürerek Görevini Teslim Eden Uzm. Dr. Hatice DÖRTOK DEMİR ve Uzm. Dr. Ercan KAYIŞ Başhekim Yardımcılarımız İle Hastanemizde Çok Önemli Gelişmelere İmza Atıldı.

Canla Başla Güzel Bir Hizmet Sunmak İçin Ellerinden Geleni Yaptılar. Kendilerini Tebrik Ediyorum, Eminim Bundan Sonra Doç. Dr. Seyhan YILMAZ Hocamız da Aldığı Hizmet Bayrağını Daha İleriye Taşımak İçin Elinden Geleni Yapacaktır. Kendisine Yeni Görevinde Başarılar Diliyorum.’’ Dedi.

Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Cafer POLAT Konuşmasında;

‘’Hepimiz Büyük Bir Aileyiz İlimizi Sağlık Alanında En İleriye Götürmek İçin Hepimiz Elimizden Gelenlerin Daha Fazlasını Yapmak İçin Canla Başla Çalışmamız Gerekmektedir. Hastanemiz Sürekli Kendini Yenileyerek Hastalarımızın Hizmetine Devam Ediyor. Başhekim Vekilliği Görevini Yürüten Hekimlerimize Teşekkürlerimi Sunuyor; Başhekimlik Görevine Atanan Başhekimimiz Doç. Dr. Seyhan YILMAZ Hocamızı Tebrik Ediyor Başarılar Diliyorum.’’ Dedi.

Başhekimimiz Doç.Dr. Seyhan YILMAZ İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öner NERGİZ ve Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Cafer POLAT’a Dilek Ve Temennileri İçin Teşekkürlerini İleterek, Başhekim Vekilliği Görevini Yürüten Başhekim Yardımcılarımıza Teşekkür Etti. Sağlık İşinin Bir Ekip İşi Olduğuna Değinen Başhekimimiz Gerekli Değerlendirmeleri Yaparak Sağlık Hizmetlerimizin Daha İyi Kaliteli ve Nitelikli Hale Getirmek İçin Çalışmalara Başladıklarını İfade Etti.

Kamuoyuna Duyurulur.