Valimiz Sayın Yılmaz DORUK, Sağlık Çalışanlarıyla Buluştu
14 Mart 2024

Valimiz Sayın Yılmaz DORUK,14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle Hastanemizi ziyaret ederek sağlık çalışanlarının gününü kutladı. İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Arı, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Özgür DALKIRAN,Başhekim Vekilimiz Dr.Öğr.Üyesi Hüseyin Evren EREN, Başhekim Yardımcımız Berkan Uzm.Dr. Berkan DEMİRCİ, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Zeliha ÜRKMEZ ile birlikte acil servisleri ziyaret eden Valimiz Sayın Yılmaz DORUK, hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.
Hastane Başhekim Vekilimiz Dr.Öğr.Üyesi Hüseyin Evren EREN ve tüm sağlık çalışanlarının gününü kutlayan Valimiz Sayın Yılmaz DORUK, “Halkımızın sağlığı için gece gündüz fedakârca görev yapan tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik ediyorum.” dedi.

vali bey