T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Amasya İl Sağlık Müdürlüğü Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi

YAPIMINDA SON AŞAMAYA GELİNEN YENİ YOĞUNBAKIM ÜNİTESİNDE İNCELEMELER GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Güncelleme Tarihi: 03/12/2020

Başhekimimiz Doç.Dr. Seyhan YILMAZ, Tıp Fakültesi Dekanımız Prof.Dr. Cafer POLAT, Dekan Yardımcımız Dr.Öğr.Üyesi Bedirhan Sezer ÖNER ve İdari-Mali Hizmetler Müdürümüz Ahmet YEŞİLGÖL, yapımında son aşamaya gelinen ve hizmete açıldığında hastanemiz ve ilimize yoğunbakım yatak ihtiyacı açısından çok büyük faydaları olacak olan 26+1 yatak kapasiteli 3.basamak yeni yoğunbakım ünitemizin yapım çalışmalarını yerinde ziyaret ederek incelemelerde bulundular.