HASTANEMİZDEN YENİ NORMALLEŞME SÜRECİNE YÖNELİK AÇIKLAMA
08 Haziran 2020

Başhekimimiz Doç.Dr. Seyhan YILMAZ konu ile ilgili olarak şu ifadelere yer verdi.

‘’Yeni normalleşme adımlarının açıklanmasının ardından, Covid-19 salgını süresince Pandemi Hastanesi olarak hizmet vermiş olan hastanemizde 1 Haziran 2020 tarihinden itibaren rutin poliklinik hizmetleri yeniden verilmeye başlandı.
Bu süreçte Bakanlığımızın da önerileri doğrultusunda, Hastalarımız acil durumlar haricinde MHRS ve Alo 182 hattı üzerinden oluşturdukları randevu işlemlerine göre hastanemizden poliklinik hizmeti alabilecekler. Randevulu olan hastalarımız randevu saatinden yaklaşık 15-20 dakika önce poliklinik giriş katlarımızda ateş ölçümü ve maske kontrollerinin ardından sosyal mesafe kurallarına uymaları yönünde bilgilendirilerek kontrollü olarak polikliniklerimize yönlendirilmektedir.

Hastane giriş ve poliklinik bölümleri de dahil olmak üzere düzenli olarak kontrollerin hastane yönetimince yapıldığını; bu süreçte Tüm vatandaşlarımızdan acil bir tıbbi durumları olmadıkça sistem randevusu almadan poliklinik muayenesine gelmemeleri, hastaneye başvuruları esnasında mutlaka sosyal mesafeye uymaları, mutlaka maske kullanmaları ve hastaneye başvuruları esnasında gerekli olmadıkça yanlarında refakatçi bulundurmamaları hususlarında azami dikkat ve duyarlılığı göstermelerini önemle rica ediyoruz.’’ Dedi.

Kamuoyuna Duyurulur.

WhatsApp Image 2020-06-08 at 16.52.15 (2).jpeg