ÇOCUK POLİKLİNİKLERİMİZ ARTIK DAHA GÜZEL
20 Şubat 2020

Çocuk hastalıkları poliklinikleri kapıları çizgi film karakterleri resimleriyle süslendi.

Çocuklarımızın sıra beklerken en çok baktığı yer olan kapılara çizgi kahraman fotoğrafları yapıştırıldı. İlk etapta çocuk sağlığı ve hastalıkları polikliniklerini fotoğraflarla süsleyen hastane yönetimimiz çocuklarımızın bir nebze olsun hastalıklarını unutmasını hedeflemektedir.

Konu İle İlgili Olarak Başhekim Yardımcımız Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Ercan KAYIŞ şu ifadelere yer verdi.

‘’Yeni bir güne yenilenen poliklinik yüzümüzle çocuklarımızın sağlığı için tüm hekim arkadaşlarımızla birlikte hizmetlerimize devam ediyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha sağlıklı ve mutlu olması, rahatsızlıklarını bir nebze unutarak tebessüm edebilmelerini sağlamak için poliklinik kapılarımızı karakter resimlerle süsledik. Çocuklarımızın biraz daha hoş vakit geçirmeleri için yapılan çalışmamız hem çocuklarımızın hem de ailelerimizin beğenisini kazandı.’’ Dedi.

Başhekimimiz Doç.Dr. Seyhan YILMAZ yaptığı açıklamasında;

‘’Gerek tıbbi cihazlar olarak gerekse modernizasyon çalışmalarımız sürekli devam ediyor. İlimize hastalarımıza yakışır sağlık hizmeti sunmak için hastanemizi sürekli yenilemeye hizmetlerimizi daha ileriye götürebilmek adına imkânlarımız çerçevesinde büyük bir gayretle devam ediyoruz. Yaptığımız tüm hizmetlerimizin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.’’ Dedi.

20900895_705991112935924_6971993420978802142_o.jpg