GENÇLİK VAR GÜÇLÜK YOK PROJESİ HAYATA GEÇİRİLDİ
26 Kasım 2019

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sabuncuoğlu Şerefeddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile hastanemiz idaresi arasında ‘’GENÇLİK VAR GÜÇLÜK YOK’’ iş birliği protokolü imzalandı.

Başhekim Yardımcımız Uzm.Dr. Ercan KAYIŞ yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

''25.11.2019 tarihi itibari ile başlayan proje kapsamında hastanemiz danışma ve yönlendirme birimlerinde görevlendirilen dört stajyer öğrencilerimiz özellikle yaşlı, engelli ve ihtiyacı olan tüm hastalarımıza refakat ederek
olup hangi birime gidecekse oraya götürüp muayene ve diğer işlemlerinde yardımcı olacaklardır.

Proje kapsamında öğrencilerimiz rotasyonlar dâhilinde eğitim ve öğretim süreci içerisinde hastalarımıza hizmet verecektir.

Okulumuz İdaresine öğretmenlerine ve projeye katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.'' dedi.

Kamuoyuna duyurulur.