HASTANEMİZDE VERİMLİLİK DEĞERLENDİRİLMESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
08 Kasım 2019

Bakanlığımız Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü, Verimlilik ve Kalite Uygulamaları Daire Başkanlığınca Görevlendirilen “Verimlilik Gözlemci Ekibi” 06-07 Kasım 2019 tarihleri arasında hastanemizde değerlendirmelerde bulundu.

Sağlık tesislerinde etkinlik ve verimliliği değerlendirmek, problemlerin kaynağında tespit edilip çözüme kavuşturulması ve verimli hizmet sunumunu gerçekleştirmek amacıyla yapılan değerlendirme kapsamında; acil servis, eczane, görüntüleme hizmetleri, yataklı servisler, sterilizasyon hizmetleri, ameliyathane, yoğunbakımlar, poliklinikler, biyomedikal ve teknik servis hizmetleri, yönetim hizmetleri, kurumumuza bağlı fizik tedavi bölümümüz, Şehit Uzman Çavuş Kadir Çakı Semt Polikliniğimiz, evde sağlık hizmetleri birimimiz ve diğer birimlerimiz kapsamlı bir şekilde değerlendirildi.

Hastane Yönetimi ve çalışanlarımızın ekip ruhuyla, büyük özveriyle katkı sağladıkları verimlilik yerinde değerlendirmesi başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.

Kamuoyuna Duyurulur.

IMG-20191106-WA0002.jpg