HASTANEMİZDE İNFERTİLİTE (KISIRLIK VE AŞILAMA) POLİKLİKLİNİĞİ HİZMETE AÇILDI
19 Eylül 2019

Hastanemiz bünyesinde infertilite (kısırlık ve aşılama ) polikliniği İl Sağlık Müdürümüz Dr.Öner NERGİZ, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Dr. Özgür DALKIRAN, Başhekimimiz Uzm.Dr. Hatice DÖRTOK DEMİR, Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilimdalı Başkanımız Prof.Dr. Fadıl KARA, İdarecilerimiz ve hekimlerimizin katılımları ile kadın hastaları ve doğum kliniğinde hastalarımızın hizmetine açıldı.

Poliklinikte hasta kabulüne başladıklarını belirten Kadın hastalıkları ve Doğum anabilim dalı başkanımız Prof.Dr. Fadıl KARA polikliniğin hizmete girmesiyle ilimizde verilemeyen bir sağlık hizmetini daha hastanemizde vermeye başladık dedi.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği bünyesinde hizmet vermeye başlayan poliklinik çalışmaları hakkında kısa bir bilgi veren bölüm başkanımız İnfertilite (kısırlık aşılama) ünitesi hastanemiz tarihinde ilk defa açılıyor. İlimiz başta olmak üzere çevre bazı illerimizde ve ilçelerimizde infertilite (kısırlık-aşılama) tedavisi yapılmıyor. Polikliniğimizde hasta kabulüne başladık. Bu polikliniğimizde hastanemizin yüksek teknoloji cihazlarıyla beraber deneyimli kadromuzla halkımıza en iyi hizmeti vermeye başladık. Bu kısa süre içerisinde 15 hastamıza başarıyla aşılama gerçekleştirdik.

İnfertilite polikliniğimizde sosyal güvencesi olan hastalardan aşılama işleminden ek bir ücret alınmadığını da vurgulayan hekimimiz hastalarımız bize başvurduğunda hiçbir ücret almadan aşılama işlemini gerçekleştiriyoruz. şeklinde konuştu.

İnfertilite laboratuvarı hakkında kısa bir bilgi veren hastanemiz biyokimya uzmanı Dr. Elif MENEKŞE infertilite laboratuvarı tüp bebek öncesi oluşturulan bir laboratuvar ünitesidir  buradaki imkanlarımız dahilinde aşılama yöntemi ile ailelerimizin bebek sahibi olabilmelerinde çalışılmaktadır. Dedi.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öner NERGİZ Polikliniğimizin hizmetleri ve yapılan işlemler hakkında uzmanlarımızdan bilgi aldı. Polikliniğimizin Hastalarımıza,İlimize,hayırlı Olmasını dileyen İl Sağlık Müdürümüz hekimlerimize ve personellerimize özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.