T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Amasya İl Sağlık Müdürlüğü Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Güncelleme Tarihi: 26/07/2019

2019 Yılı Temmuz Ayı İş Sağlığı Ve Güvenliği İle Çalışan Sağlığı Ve Güvenliği Toplantısı Hastane Başhekim Vekilimiz Uzm.Dr. Hatice DÖRTOK DEMİR, Başhekim Yardımcılarımız,Müdürlerimiz, Kalite Birimimiz Ve Servis Sorumlularımızın Katılımları İle Hastanemiz Konferans Salonunda Gerçekleştirildi. Toplantıda İş Sağlığı Ve Güvenliği Faaliyetleri, Verilecek Eğitimler, İş Kazası Ve Meslek Hastalıklarının İstatistiki Verilerinin Değerlendirilmesi, Tesis Risk Analizi, Acil Durum Planları Ve İş Yeri Ortam Ölçümlerinin Planlanması Gibi Konular Görüşüldü. Kamuoyuna Duyurulur.