Laboratuvar Sonuç

Laboratuvar Sonuçlarınızı Öğrenin .

MHRS Online Randevu

Hastanemiz Hekimlerine Randevu Alın.

E-Reçete Sorgula

Reçete Barkot Kodunuzu Öğrenebilirsiniz..

Döner Sermaye

Personelimiz Maaş Bordrolarını Ulaşabilirler.

Web HBYS Giriş

Personellerimiz Buradan Otomasyonumuza Ulaşabilir.

Tıklayınız

Anne sütünün özendirilmesi ve annelere emzirme konusunda bilgi ve doğru alışkanlıkların kazandırılmasına yönelik olarak Sağlık Bakanlığı ve UNICEF’ in çalışmaları kapsamında, doğum hizmeti veren hastanelerde emzirmenin başarılı ve yerleşik bir uygulama haline gelmesini sağlamak üzere 1991 yılında “Anne Sütünün Teşviki ve Bebek Dostu Hastaneler” programı başlatıldı.
Doğum hizmeti veren hastanelerden; gebeliklerinden itibaren anne adaylarını anne sütü ve emzirme konusunda bilgilendiren, doğumdan hemen sonra annelerin bebeklerini emzirmesini sağlayan, güncel bilgilerle eğitilmiş sağlık personeli ile annelere bebeklerini nasıl emzirecekleri konusunda yardımcı olan hastaneler “Bebek Dostu Hastane” ünvanını alıyorlar.
''Bebek Dostu Hastane'' ünvanına sahip hastanemizin Sağlık Bakanlığı değerlendirme ekibi tarafından 21 Ekim 2016 tarihinde yapılan değerlendirme başarılı bir şekilde sonuçlanmıştır.
Değerlendirme sonucunda hastanemizin ''Bebek Dostu Hastane'' ünvanının devam etmesine, Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitemizin ‘’Bebek Dostu Yenidoğan Yoğun Bakım Ünvanı’’ alabileceğine karar verilmiştir.
Hastane yönetimi olarak, bebek dostu hastane ve bebek dostu yenidoğan yoğun bakım çalışmalarında emeği geçen tüm hekimlerimize, ebe ve hemşirelerimize sağlık teşkilatımıza özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

İstek ve Önerilerinizi Bize Yazabilirsiniz.

Lütfen Adınızı ve Soyadınızı Giriniz.
Lütfen telefon numaranızı girin
Lütfen e-mail adresinizi giriniz Posta adresi geçerli değil
Mesajınızı girin

Görüş,Öneri ve Şikayetleriniz ile ilgili bize yazabilirsiniz.

Lütfen Adınızı ve Soyadınızı Giriniz.
Lütfen telefon numaranızı girin
Lütfen e-mail adresinizi giriniz Posta adresi geçerli değil
Mesajınızı girin

Türk Kızılayı