HASTA ZİYARET KURALLARI

Hastanemizde konuk olarak kaldığınız süre içerisinde rahat ve huzur içinde olmanızı sağlamak amacıyla idaremizce aşağıda belirtilen düzenlemeler yapılmıştır.

•Ziyaret saatleri her gün ÖĞLE 12.30-14.00 AKŞAM 18.30-20.00 Yoğun Bakım : 13:00-13:30 saatleri arasındadır.

•12 yaşından küçük çocukların vücut direnci zayıf olduğundan hasta ziyaretlerine getirilmemelidir.

•Her hastanın hastalığına uygun diyeti vardır. Tedavilerini zorlaştıracağından ve iyileşme sürelerini geciktireceğinden dolayı dışarıdan yiyecek getirilmemelidir.

•Hastane binası içinde, tıbbi ve yasal gerekçelerle; hasta, refakatçi ve ziyaretçilerin sigara içmesi kesinlikle yasaktır.

•Hasta yataklarına oturmak ve hasta başındaki cihazlara dokunmak yasaktır.

•Hasta açısından sakıncalı olabilecek durumlarda ziyaret doktor iznine bağlıdır.

•Hasta mahremiyetine saygı gösterilmelidir.

•Özellikli servislerde ( Yenidoğan Yoğun Bakım) ziyaret sayısı ve sıklığı ilgili hekim tarafından belirlenmek kaydı ile ziyaret yapılabilir.

•Ameliyathane ve Doğum Salonuna ziyaret mümkün değildir.

İstek ve Önerilerinizi Bize Yazabilirsiniz.

Lütfen Adınızı ve Soyadınızı Giriniz.
Lütfen telefon numaranızı girin
Lütfen e-mail adresinizi giriniz Posta adresi geçerli değil
Mesajınızı girin

Görüş,Öneri ve Şikayetleriniz ile ilgili bize yazabilirsiniz.

Lütfen Adınızı ve Soyadınızı Giriniz.
Lütfen telefon numaranızı girin
Lütfen e-mail adresinizi giriniz Posta adresi geçerli değil
Mesajınızı girin

Türk Kızılayı