Hastanemiz tarafından 14 Kasım Dünya Diyabet günü kapsamında Diyabet Eğitim hemşireleri tarafından açılan stantta, diyabetle ilgili broşür ve eğitim kitapçıkları dağıtıldı.
15 Kasım 2021

14 Kasım Dünya Diyabet günü kapsamında , Hastanemiz bir dizi etkinlik düzenlendi. Hastanemiz poliklinik binasının içinde diyabet hastalığına dikkat çekmek, farkındalık yaratmak ve bilgilendirme amacıyla Diyabet farkındalık standı kuruldu. Stantta Diyabet Eğitim hemşireleri tarafından broşürler ve diyabet eğitim kitapçıkları dağıtılarak hastalar diyabet konusunda bilgilendirildi.