ASKOM VE SEVK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
14 Şubat 2020

Amasya İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öner NERGİZ başkanlığında 2020 yılı şubat ayı ASKOM, Sevk Değerlendirme ve Denetleme Toplantısı yapıldı. Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Yusuf SARI, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Özgür DALKIRAN, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Erman ZENGİN, Hastane Başhekimimiz Doç.Dr. Seyhan YILMAZ, İlçe devlet hastaneleri başhekimlerimiz, Acil Servis Sorumlu hekimlerimiz ve branş hekimlerimizin katılımları ile hastanemiz konferans salonunda gerçekleştirildi.

ASKOM Toplantısında İl Ambulans Sevisi Başhekimi Dr. Nilüfer TALİ’nin yapmış olduğu sunum ile Acil Sağlık Hizmetleriyle ilgili sağlık kurum ve kuruluşları arasındaki koordinasyon ve iş birliğini artırmak ve mevcut sorunları çözüme kavuşturulması yönünde öneriler değerlendirildi.