TRSM 5. BAHAR ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ
18 Nisan 2019

Hastanemiz Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Danışanlarımız Tarafından Halk Eğitim merkezi Müdürlüğümüz İşbirliği ile 5. Bahar Şenliği Programımız Sayın İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öner NERGİZ, Hastane Başhekim Vekilimiz Uzm.Dr. Hatice DÖRTOK DEMİR, İdarecilerimiz, Hekimlerimiz,TRSM Personellerimiz ve Danışanlarımızın ailelerin katılımları ile Amasya Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Toplum Ruh sağlığı Danışanlarımıza her zaman desteğini esirgemeyen Ar Sineması Sahibi Sayın İlhan KABAKÇI' ya İl Sağlık Müdürümüz Tarafından Plaket ve Çiçek Takdim Edildi. Psikiyatri Uzmanımız Uzm.Dr. Ayşegül YAĞIZ tarafından Toplum Ruh Sağlığı Merkezimiz hakkında kısa bir sunum gerçekleştirildi. Yönetmen Orhan BOL tarafından hazırlanan ve danışanlarımızın ve hekimlerimizin rol aldığı ''MUHTAR SEÇİMİ'' isimli tiyatro gösterisi izleyicilerden tam not aldı. Şef Müzisyen Çağdaş ÖZBİLGEN ve Orkestrasının eşlik ettiği gecemizde danışanlarımız eşsiz şarkılarla izleyicilerimizden büyük alkış aldı.