HASTANEMİZ ACİL SERVİS HİZMETLERİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
28 Kasım 2018

İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Öner NERGİZ, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Dr. Özgür DALKIRAN, Başkan Yardımcımız Dr. Halil Erkan ERİŞTİ, Hastane Başhekimimiz Doç.Dr. Murat ŞAHİN, Acil Servis Hekimlerimiz, Müdürlerimiz ve Sorumlu sağlık personellerimizin katılımları ile hastanemiz konferans salonunda ‘’ACİL SERVİS HİZMETLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI’’ gerçekleştirildi.

Toplantıda; Acil Servis, Çocuk Acil Servis, Muayene, Müşahade, Başvuru dağılımı gibi konularla ilgili sunum gerçekleştirildi.
Acil Servis ve Çocuk Acil Servisimizi ziyaret eden İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öner NERGİZ, Hastane Başhekimimiz Doç.Dr. Murat ŞAHİN Acil servis hekimlerimiz ve sorumlu hemşirelerimiz ile soru-cevap önermeleriyle birlikte toplantı sona erdi.