07-13 OCAK VEREM EĞİTİMİ HAFTASI NEDENİ İLE BİLGİLENDİRME ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ

Güncelleme Tarihi: 24/01/2018

verem1.jpg
07-13 Ocak tarihleri arasında Ülkemizde verem hastalığı konusunda toplumun bilgilendirilmesi amacıyla Verem Eğitimi ve Propaganda Haftası olarak kutlanmaktadır.
Hastane Başhekimimiz Sayın Doç.Dr.Murat ŞAHİN Başhekim Yardımcımız
Dr. Ömer DENİZ ve idarecilerimizin katılımları ile Kadın Doğum ve Çocuk Poliklinikleri giriş katına verem eğitimi haftası münasebeti ile stand kurularak hastalarımıza hasta yakınlarımıza ve personellerimize hastanemiz eğitim birimi tarafından çeşitli broşür ve afişler ile bilgilendirmeler yapılmıştır.
çeşitli ikramlarımızın da yer aldığı etkinliğimiz hastalarımız ve refakatçilerimizden büyük ilgi gördü.
Tüm personellerimize hastanemiz eğitim salonunda göğüs hastalıkları uzmanımız Yard.Doç.Dr.İlyas KOCABAĞ tarafından verem hastalığı hakkında güncel konuları içeren bilgilendirme konferansı düzenlendi.

verem2.jpg
verem3.jpg