HASTANEMİZDE SAĞLIKTA KALİTE DEĞERLENDİRMESİ YAPILDI
28 Ağustos 2019

Sağlıkta Kalitenin Geliştirilmesi ve Değerlendirilmesine Dair Yönetmelik kapsamında Hastanemizde sağlıkta kalite değerlendirmesi yapıldı.

T.C. Sağlık Bakanlığı / Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü / Sağlıkta Verimlilik,  Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı’ nca “2018 yılı Sağlıkta Kalite Değerlendirmeleri ”kapsamında; tüm kamu ve özel sektör hastaneleri SKS-Hastane Seti (Versiyon-5; Revizyon-01) esas alınarak değerlendirilmeye başlanmıştır.
         Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Kalite Değerlendiricileri tarafından yapılan değerlendirmede hasta ve çalışan güvenliği standartları başta olmak üzere sağlık hizmeti sunum kalitesi standartları yerinde görülerek değerlendirildi.
         Hastane yönetimimiz ve tüm çalışanlarımızın ekip ruhuyla, büyük özveriyle katkı sağladıkları kalite çalışmaları yerinde değerlendirmesi başarılı bir şekilde tamamlandı.

“2018 yılı Sağlıkta Kalite Değerlendirmeleri”kapsamında;

26.08.2019 tarihinde hastanemiz üst yönetimi ve birim sorumlularının katılımıyla açılış toplantısı yapılmıştır.

26-27-28.08.2019 tarihlerinde hastanemizin bütün birimleri Bakanlığımız SKS Değerlendirici Ekibince yerinde değerlendirilmiş ve 28.08.2019 günü değerlendirmeler tamamlanmıştır.

Değerlendirme sonrası Başhekimimiz Uzm.Dr. Hatice DÖRTOK DEMİR idarecilerimize, birim sorumlularımıza ve tüm çalışanlarımıza göstermiş oldukları gayret ve özverilerinden dolayı teşekkür etti.

Kamuoyuna Duyurulur.