VALİMİZ SAYIN DR. OSMAN VAROL BAYRAM ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ
04 Haziran 2019

Valimiz Sayın Dr. Osman VAROL Ramazan Bayramı münasebeti ile hastanemizde tedavi gören hastalarımız ile personellerimize bayram ziyareti gerçekleştirdi.
Valimize Ziyarette Amasya Milletvekilimiz M. Levent KARAHOCAGİL, Garnizon Komutanımız Tuğgeneral Nihat ERGÜN, Belediye Başkanımız Mehmet SARI, eşleri, İl Jandarma Komutanımız Kıdemli Albay Ali YILDIZ, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öner NERGİZ, Başhekim Vekilimiz Uzm.Dr. Hatice DÖRTOK DEMİR ve kamu kurum, kuruluş amirleri eşlik etti.

Rahatsızlıkları sebebiyle bayramlarını hastanemizde geçiren hastalarımızla bayramlaşan Valimiz Dr. Osman VAROL ve eşi Funda VAROL, hastalarımıza acil şifa dileklerinde bulunmaları sonrası sağlık personellerimiz ile bayramlaşarak hayırlı bayramlar dilediler.

Valimiz Sayın Dr. Osman VAROL “Bu günlerde ihtiyaç sahibi olanlara yardım eli uzatmalı ve bayram coşkusunu onlara da yaşatmalıyız. Millet olmayı, kardeşçe bir arada yaşamayı, paylaşmayı, aynı ruh ve gönül ikliminde yaşamanın anlamını ve zenginliğini hepimiz en çok bayram günlerinde hissederiz. Bayramı şehit aileleri başta olmak üzere, kahraman gazilerimizi, dost, akraba ve komşularımızı ziyaret ederek kutlamalı; hasta, engelli ve muhtaçlık içinde olanlara yardım ederek ziyarette bulunmalı ve bayram coşkusunu onların da yaşamasını sağlamalıyız” ifadelerini kullandı.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

#SağlıklıBayram