HASTANE AFET PLANI MASA BAŞI TATBİKATI YAPILDI
26 Mart 2019

2019 Yılı Hastane afet planı (HAP) Masa başı tatbikatı hastane yöneticilerimiz,İl sağlık müdürlüğü, Afet planlama ekipleri ve ilçe hastanelerimizden gelen sivil savunma sorumlularımızın katılımı ile hastanemiz konferans salonunda gerçekleştirildi. Hastane Afet planı organizasyon şemasında görevli olan Olay Yönetim Ekibi (HAP Başkanı, Operasyon Ekibi,Lojistik Ekibi,Planlama Ekibi,Finans Ekibi,Yönetim Ekibi) Başkanlığında kurularak tatbikat uygulaması yapıldı.

Senaryo gereği ilimizde meydana gelen deprem sonrasında hastanemizde yapılacak işlemler uygulamalardaki yanlışlıkların düzeltilmesi ve etkin sağlık hizmeti sunulması amacı ile masa başı tatbikatı gerçekleştirildi.

Hastanemiz Sivil Savunma Amiri Atilla YAPRAK' ın afet ve hastane afet planı hakkındaki yaptığı sunumların ardından

Acil Durum Koduyla HAP Başkanı ve Hastane Başhekim Vekilimiz Uzm.Dr. Hatice DÖRTOK DEMİR Afet planında görevli personeli topluyor ve HAP’ ı uygulamaya koyarak yönetiyor.

Tatbikat plan uygulaması çerçevesinde eğitici, bilinçlendirici, faydalı ve başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

Kamuoyuna Duyurulur.