İLİMİZDE İLK KEZ BAĞIRSAK DAMARINA STENT İŞLEMİ BAŞARI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
21 Ocak 2019

İLİMİZDE İLK KEZ BAĞIRSAK DAMARINA STENT İŞLEMİ BAŞARI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

76 Yaşındaki Bayan Hasta Karın ağrısı şikâyeti ile başvurduğu poliklinikte yapılan tetkiklerin sonunda bağırsak damarında saptanan yüzde seksenlik Darlık sonrası hastanemiz kardiyoloji kliniği öğretim üyesi Dr. Gökhan KESKİN tarafından yapılan değerlendirme sonrası bağırsak damar anjiyosu tıbbi adıyla mezenter anjiyografi işlemi amacı ile kateter laboratuvarına alındı.

İlimizde ilk defa uygulanan işlem sırasında mezenter arterde saptanan yüzde seksenlik darlığa başarılı stent yerleştirilmesi işlemi uygulandı. Aktif yakınması olmayan hasta işlem sonrasında serviste işlem ve takibe alındı.

Girişimsel müdahalenin olmadığı durumlarda hastanın tedavisinin cerrahi yöntemle yapıldığına dikkat çeken Dr. Gökhan KESKİN bu işlemler ile birlikte girişimsel olarak hastalara hizmet sunulduğunu ve ameliyat gerekliliğinin ortadan kaldırıldığını söyleyen hekimimiz sağlık işi bir ekip işidir. Bu süreçte ekibimize emeği geçen tüm personellerimize çok teşekkür ediyorum. Hastamıza acil şifalar temenni ediyorum. Dedi.

Basına ve Kamuoyuna Duyurulur.