29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Güncelleme Tarihi: 29/10/2018

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Hastane Başhekimimiz Sayın Doç.Dr. Murat ŞAHİN 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesi ile bir mesaj yayımladı.

Başhekimimiz mesajında şu ifadelere yer verdi.

‘’Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün en büyük eserim diye ifade ettiği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95.Yılını kutluyor olmanın büyük coşkusunu ve onurunu yaşıyoruz.

Cumhuriyet, vatan için canından olmayı göze alanların, kadınıyla erkeğiyle, tüm yüreklerin ve bağımsızlık yolunda kenetlenmiş ellerin mücadele tarihidir. Büyük zorluklarla elde ettiğimiz Cumhuriyetimizin 95. yılını büyük bir mutluluk ve onurla kutluyoruz.

95 yıldan bu yana Cumhuriyetin sunduğu çağdaş ilkelerle yönetilen ülkemizde kazanımlarımızı korumak, bizi biz yapan ve sarsılmaz bağlarla bağlayan değerlerimizi korumak, kollamak, yaşatmak ve onun evrensel değerlerine sahip çıkmak bizlerden sonra ki nesillere bırakabileceğimiz en büyük mirastır.

Bu duygu ve düşünceler ile Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95.Yıldönümünü en içten dileklerimle kutlar. Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ü, kahraman silah arkadaşlarını, bu uğurda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnet ile yad ediyorum.’’ Dedi.

Basına ve kamuoyuna duyurulur.

2431f52d8a58647d0115080b75063852 (1).jpg