KURUMUMUZA BAĞLI TESİSLERİMİZ ZİYARET EDİLDİ

Güncelleme Tarihi: 04/09/2018

KURUMUMUZA BAĞLI TESİSLERİMİZ ZİYARET EDİLDİ

Hastane Başhekimimiz Sayın Doç.Dr. Murat ŞAHİN, İdari ve Mali Hizmetler Müdürümüz Ahmet YEŞİLGÖL, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Havva ELİAÇIK Hastanemize Bağlı Recep AKYILMAZ Toplum Ruh Sağlığı Merkezimizi, Evde Sağlık Hizmetleri Birimimizi, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Kadir ÇAKI Semt Polikliniğimiz ile Ruhi TİNGİZ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezimizde görev yapan hekimlerimize, personellerimize ve hastalarımıza ziyaret gerçekleştirdi. Tesislerimizde incelemelerde bulunan Başhekimimiz Doç.Dr. Murat ŞAHİN personellerimizin dilek öneri ve isteklerinin ardından hekimlerimize ve sağlık personellerimize kolaylıklar ve başarılar diledi. Hekimlerimiz personellerimiz ve hastalarımız da ziyaretlerinden dolayı Başhekimimiz Doç.Dr. Murat ŞAHİN'e ve müdürlerimize teşekkür etti.