BAŞHEKİMİMİZDEN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

BAŞHEKİM.jpg

BAŞHEKİMİZDEN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE

MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Hastane Başhekimimiz Doç.Dr. Murat ŞAHİN 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Vesilesi ile bir mesaj yayımladı.

Başhekimiz Mesajında Şunları Kaydetti;

‘’15 Temmuz 2016’da hain Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarınca gerçekleştirilen alçak darbe girişiminin Aziz Türk Milleti’nin ellerinde şanlı bayrağımız ile meydanlarda, sokaklarda canları pahasına, eşsiz bir destan yazarak durdurmuş ve istiklalimize ve istikbalimize sahip çıkmıştır.

Aziz Türk Milleti, ülkesine ve iradesine kararlı bir şekilde sahip çıkması karşısında, darbecilerin ne silahları ne tankları ne helikopterleri ne uçakları işe yaramamıştır. Emirleri komutanlarından almayan, millete ve devlete hizmet etmek yerine tüm benliklerini fethullahçı terör örgütünün başına teslim eden şer çetesi mensuplarının teşebbüsleri, milletin iradesi, tüm kurumlarıyla devletin kararlılığı karşısında başarısız olmuştur. Türk Milleti olarak tek yürek olduğumuzda, yenilmeyeceğimiz bir kez daha ispatlanmıştır.

15 Temmuz’un 2’nci yıl dönümü vesile ile bir kere daha vatanı milleti, bayrağı ve dini için her türlü fedakârlığı göze alarak şehit olan askerlerimize, polislerimize ve demokrasi şehidi sivil vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet ailelerine ülkemize ve milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.

Basına ve kamuoyuna duyurulur.