İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜMÜZ TARAFINDAN SAĞLIK KURUMLARI ÖZ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Güncelleme Tarihi: 27/06/2018

Hastanemizin ev sahipliğinde il sağlık müdürlüğümüz Ruhi TİNGİZ toplantı salonunda ilimizde faaliyet gösteren sağlık kurumları toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıya İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Öner NERGİZ, Hizmet Başkanlarımız, Hastane Başhekimlerimiz ve Müdürlerimiz katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından il sağlık müdürümüz Sayın Dr. Öner NERGİZ toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ederek açılış konuşmalarını gerçekleştirdi.
      İl sağlık müdürümüz konuşmalarında şunları kaydetti.
     "İlimizde bulunan hastanelerimizin toplum sağlığı merkezlerimizin ve ağız diş sağlığı merkezlerimizin daha verimli sağlık hizmeti sunulmasında elimizden gelen her türlü çaba ve gayreti göstermeye gayret ediyoruz ve bu gayretimiz gittikçe artmak zorunda, hastalarımızın daha rahat ve konforlu sağlık hizmeti alabilmesi kurumlarımızdan memnun bir şekilde ayrılması bizlerin asli görevidir. Sağlık hizmeti kesintisi olarak haftanın yedi günü günün yirmidört saati hizmet veren bir kurumdur. Hastalarımızın dertli gözlere derman kederine sevinç olabilmek kadar güzel bir şey olmadığının kanaatindeyim.
     Hastalarımızın hasta yakınlarımızın kurumlarımızdan memnun olması bir ekip işidir bu vesile ile kurumumuza bağlı Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanemize sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Hastalarımız, hasta yakınlarımızın ve vatandaşlarımızın gerek hastane ziyaretlerimiz esnasında gerekse dışarıda karşılaştığımızda memnuniyeti, kurumlarımızdan memnun olmaları bizleri onurlandırdı, gururlandırdı.
     Hastanemizde çalışan hekimlerimize, sağlık personellerimize hastalarımıza karşı güler yüzlü yaklaşımları ve büyük özveri ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.
Anjiyo ve Kardiyovasküler Cerrahi ünitelerinin kurulması, Eswl ünitesi ile göz polikliniklerimizin yeni yerine taşınması, yapımı tamamlanma aşamasına gelen yeni yapılan ek binamızın en üst katında hastalarınızın hizmetine başlayacak olan kardiyoloji servisi ve koroner yoğun bakım ünitelerinin son aşamasına gelmesi, bekleme alanları ile danışma hizmetlerinin düzenlenmesi hastanemizde yapılan yeniliklerimizden sadece birkaçıdır.
     Sayın başhekimimiz ve müdürlerimize bu hususta gösterdikleri başarılı çalışmalarından ve gayretlerden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.
Toplantı hastanemiz ve sağlık kurumlarımızın 2017 - 2018 yılı sunumlarının ardından sona erdi.