BAŞHEKİMİMİZDEN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Güncelleme Tarihi: 18/05/2018

Başhekimimiz Doç.Dr. Murat ŞAHİN 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı vesilesi ile bir mesaj yayımladı.

İnsanımız için umut dolu bir başlangıcı simgeleyen 19 Mayıs’ın Türk Ulusunu aydınlığa kavuşturan bir dönüm noktası olduğunu ifade eden başhekimimiz Doç.Dr. Murat ŞAHİN mesajında şu ifadelere yer verdi;
“19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayram'ını millet olarak büyük bir coşku ve sevinçle 99. Yılını kutluyoruz. İstiklal mücadelemizin sembol günü olan bugünün, geleceğimiz olan gençlere armağan edilmesi son derece anlamlıdır. Binlerce şehidimizin kanıyla bizlere emanet olan ülkemizin geleceği, gençlerimizin omuzları üzerindedir. Gençlerimiz, tarihimizden aldıkları ilhamla bu güzel ülkeyi daha da ileri taşıyarak kendilerinden sonraki nesillere daha güçlü, daha müreffeh şekilde emanet edecektir.
Mayıs’ta başlayan bu zorlu ve kutsal süreci, Ulusal Kurtuluş Savaş'ının kazanılmasıyla bitmemiş, milletimizi çağdaş dünya ile bütünleştiren Cumhuriyet rejiminin kurulmasıyla da sürdürülmüştür. Bu mücadele; inanç, azim ve kararlılıkla yürütülerek eşi benzeri olmayan bir zafere dönüşmüştür. Gençlerimize düşen en büyük görev ise bu kutsal vatanı tertemiz bir şekilde gelecek nesillere teslim etmektir.
Çünkü bu vatan bizlere emanet edilmiş paha biçilmez bir hazinedir. Bu emaneti bütün güzellikleriyle, milli ve manevi zenginlikleriyle gelecek kuşaklara teslim etmek tüm gençlerimizin en başta gelen görev ve sorumluluğudur. Millet olarak gençlerimizin yarınların sorumluluğunu üstlenebilecek şekilde nitelikli, bilgili ve ideal sahibi insanlar olarak yetişmeleri için tüm gücümüzle çalışıyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle gençlerimizin bayramını tebrik ediyor,Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kahraman silah arkadaşlarını, Aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.” dedi.

Kamuoyuna Duyurulur.

31124382_812725172262517_5564347392888668160_o.jpg