Hastane Başhekimimiz Doç.Dr.Murat ŞAHİN 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Münasebeti ile Mesaj Yayınladı.

Güncelleme Tarihi: 08/03/2018

Başhekimimiz Mesajında;
''Sağlık alanında gece gündüz demeden fedakarca büyük özveri ve gayret ile çalışan kadınlar başta olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak,
Kadın toplumun en etkili, yönlendirici, birleştirici ve koruyucu unsurudur, Kadınlar toplumun hemde ailenin temelidir.
Bir anne, bir eş, bir evlat olarak kadın toplumu dönüştüren ve istikamet verendir. Eğer kadın mutluysa ülke de mutludur. Eğer kadın umut içindeyse, o ülke de umut içindedir.
Kadınlar için önemli olan bu günün yılın bir günüyle sınırlı kalmaması dileğiyle kadına şiddetin olmadığı, saygıda kusurun edilmediği şefkat ve özveri kahramanı kadınlarımızın; Dünya Kadınlar Gününü kutluyor önce sağlık,huzur,mutluluk ve başarılar diliyorum."dedi.

Basına ve Kamuoyuna Duyurulur.