EMEKLİLİĞE AYRILAN VE TAYİN ATAMASI YAPILAN HEKİMLERİMİZE TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ

Güncelleme Tarihi: 05/03/2018

Hastanemizde görevli iken emekliye ayrılan ve tayin olan hekimlerimize hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.
Hastane Başhekimimiz Doç.Dr.Murat ŞAHİN, Başhekim Yardımcılarımızmız Yrd.Doç.Dr.Abdulkadir ÇAKMAK, Uzm.Dr. Hatice DÖRTOK DEMİR İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Ahmet YEŞİLGÖL, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Havva ELİAÇIK, Hastane Müdür Yardımcıları Çetin YOLCU, Ceyhun ÖZARSLAN, İbrahim YİĞİT, Tahir YÜKSEL’in katılımları ile hastanemizde görevli iken emekliliğe ayrılan Dahiliye Uzmanımız Uzm.Dr.Ali AKINCI ile başka bir kente tayin olan Göğüs Hastalıkları uzmanımız Uzm.Dr.Ahmet BİLGİN ile Genel Cerrahi Uzmanımız Opr.Dr.Cevdet TOKAT’a teşekkür plaketi verildi.
Başhekimimiz Doç.Dr.Murat ŞAHİN konuşmasında ’’Hayatlarının en verimli yıllarından itibaren kendilerini sağlık hizmeti için adayan gece gündüz demeden ailesinden,çocuklarından,uykularından,sağlıklarından feragat eden İnsanların daha sağlıklı yaşayabilmesi için emek veren dertli gözlere derman, kedere sevinç olan uzun yıllardır ilimize hastanemize hizmet eden hekimlerimize teşekkür borçluyuz’’ dedi.
Emekliliğe ayrılan ve tayin olan hekimlerimiz’de ‘’uzun zamandır ilimize hastanemize ve hastalarımıza hizmet etmekten gurur ve mutluluk duyduk hastane yönetimimize ‘de teşekkür ederiz. ’dediler.
Başhekimimiz Doç.Dr.Murat ŞAHİN hekimlerimize plaketlerini takdim ederek teşekkür etti.

Basına ve Kamuoyuna duyurulur