SAĞLIK BAKANIMIZ SAYIN AHMET DEMİRCANDAN MEKTUP İLE YARDIM İSTEYEN OBEZİTE HASTAMIZIN TEDAVİ SÜRECİ BAŞLADI

Güncelleme Tarihi: 23/02/2018

İlimiz Taşova ilçesinde ikamet eden obezite hastalığı ile buna bağlı çeşitli hastalıklarla mücadele eden Name KOÇ Sağlık Bakanımız Sayın Ahmet DEMİRCAN’A mektup yazarak yardım istemesinin ardından bakanımızın talimatları ile hastanemizde tedavi işlemleri başladı.

Hastamız Name KOÇ mektubunda, fazla kiloları nedeniyle çeşitli zorluklar yaşadığını, yürüyemez hale geldiğini belirtti. Kiloları nedeniyle dışarıya çıkamadığını, ev işlerini yapmakta bile zorluk çektiğine işaret eden hastamız " 5 yıldır evin içinde hapis kaldım. Bir komşum Sağlık Bakanımıza mektup yazmamı tavsiye etti. Mektubun ardından Bakanımızın ilgisi beni mutlu etti Allah devletimize zeval vermesin, beni sahipsiz bırakmadı. Hemen derdime derman olmak için yetişti.’’ifadelerini kullandı.

Hastane Başhekimimiz Doç.Dr.Murat ŞAHİN yaptığı açıklamada’’2005 yılından berri obezite, diyabet, tansiyon hastalığı gibi çeşitli hastalıklarla mücadele eden hastamız hastanemiz Endokrinoloji ve Metabolizma polikliniğinde Uzm.Dr.Zeynep ÇETİN tarafından yapılan muayene tetkiklerinin ardından Psikiyatri Polikliniğinde Uzm.Dr.Nadide GÜRSES TOKATLI, Göğüs Hastalıkları polikliniğinde Uzm.Dr.Ayşe YILDIRIM BİLGİN ve Genel Cerrahi Polikliniğinde Prof.Dr.Arife POLAT DÜZGÜN tarafından muayene edilen hastamızın tedavi süreci başlatıldı’’dedi.

Hastamız Name KOÇ ‘’Tek isteğim kilolarımdan kurtulup sağlığıma kavuşmak bu süreçte başta Sağlık Bakanımıza Bakanlık Yetkililerimize İl Sağlık Müdürümüz Dr.Öner NERGİZ'E Hastane Başhekimimiz Doç.Dr.Murat ŞAHİN'E tedavim süresince beni muayene edep takip edecek değerli hekimlerimize,diyetisyenlerimize sonsuz teşekkür ederim" dedi.

Kamuoyuna Duyurulur